2014-02-14 15:19:51• hírek • Szatmar.ro

Madridba szerződött a veterán román bal bekk

A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokságban szereplő Rayo Vallecano csapatához szerződött Razvan Rat, a román válogatott veterán balhátvédje. A májusban 33. születésnapját betöltő futballista a szezon végén kötelezte el magát a madridi csapathoz.

Rat tíz sikerekben gazdag év - amelyek alatt többek között hét bajnoki címet és egy UEFA-kupát nyert - után 2013 nyarán hagyta el az ukrán Sahtar Donyeck csapatát és szerződött az angol West Hamhez. A londoni csapatban az ősz folyamán egy ideig meghatározó embernek számított - 15 bajnokin és öt Ligakupa-meccsen lépett pályára -, ám a pocsék eredmények miatt a télen megerősített keretben már nem maradt számára fontos hely.

A Madrid Vallecas negyedében székelő Rayóval szintén a bent maradásért küzdhet, hisz a csapat 15 forduló után a tabella utolsó előtti helyén áll, négy ponttal lemaradva a Granada mögött.

Nem ő az egyetlen román válogatott, aki Madridban játszik, hisz a korábban a Sahtarban is megfordult Ciprian Marica a Getafét erősíti. Rajtuk kívül Gabriel Torje az Espanyolban, Cristian Sapunaru pedig az Elchében szerepel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: